Sākums » 2015 » June » 16 » Fotosesija: Saulrietu / saullēktu sagaidot
Kārtējo fotosesiju aizvadīju 13. jūnijā ​uz Ventspils mola gaidot saulrietu kopā ar modeli, dziedātāju un Miss Bikini Latvia 2015 finālisti Lauru Lauzi, bildes varat apskatīt manā draugiem.lv lapā, kā arī facebook lapā.  

Sunset Silhouette Sitting on the Rocks Perfect Sunset Portrait II Sitting on the Rocks Perfect Sunset Portrait Looking at the Sea
 
​Šī fotosesija gan bija tikai iesildīšanās lielajai, izplānotajai fotosesijai uz 9 stāvu mājas jumta. Ne tikai man paveicās ar skaistu modeli un burvīgu fonu, bet lai bildes padarītu vēl orģinālākas mēs izvēlējāmies agru 14. jūnija rītu un bijām uz jumta jau ap 4:00 kad saule vēl nebija uzlēkusi.
 
On the Roof IV On the Roof On the Roof III On the Roof II Perfect Sunrise II Perfect Sunrise
 
Ņemot vērā ka bijām uz jumta no kura paveras tik skaists skats un tik ideālā laikā, tad izmantoju iespēju safotogrāfēt ne tikai Lauru, bet arī iemūžināju pāris saullēkta foto atsevišķi! Šeit būs viena no labākajām fotogrāfijām!
 
Sunrise
 
Vēlāk iespējams padalīšos arī ar pārējām fotogrāfijām un lai to nepalaistu garām, seko man draugos un facebookā, kā arī protams Instagramā!
 
Vēl tikai atrādīšu uzņemto panoramu, kuru uzņēmu tur pat uz jumta, diemžēl man līdz nebija statīvs, bet izskatās tā pat ļoti skaisti!
 
Landscape of Ventspils
 
Ja arī Tu vēlies sev līdzīgas bildes tad sazinies ar mani un gan jau kopīgi izdosies atrast arī ko orģinālu tieši piemērotu Tavam stilam!
Kategorija: Fotosesija | Skatījumu skaits: 1840 | Pievienoja: EndijsG | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Name *:
Email *:
Code *: