Sākums » 2015 » May » 8 » Jauna kamera jauns sākums
Esmu fotogrāfs Endijs Gūtmanis un Tu esi ienācis manā nesen izveidotajā mājaslapā, kura vēl joprojām ir izstrādes procesā!  Lapa tiks papildināta un uzlabota regulāri tā kā neaizmirsti par šo vietu!

Šodien ir īpaša diena, jo beidzot esmu iegādājies jaunu kameru Canon EOS 70D un pašu labāko nepilna kadra sensoram piemērotu objektīvu Canon EF-S 17-55 f/2.8 IS USM.

 

 
 

A photo posted by Endijs Gūtmanis (@endijsg) on


Ar šādu kombināciju sanāk satriecoši labi attēli un tos Jūs redzēsiet lielā daudzumā tieši šajā mājaslapā! Kamera izmaksāja lielu naudas summu un to man palīdzēja sagādāt mana ģimene. Tagad lai šo naudu atgrieztu man būs vajadzīga Jūsu palīdzība. Ceru ka ja Jums ir kāds draugs vai paziņa kurš ir fotogrāfa meklējumos tad dosiet ziņu viņam pastāstot par mani, bet varbūt Jums pašiem ir vajadzīgs kāds kas iemūžina Jūsu svarīgo dienu tad droši piesakieties! Fotogrāfs varbūt gana noderīgs kāzu dienā, bet tas nenozīmē ka pelnīšu tikai ar to, jo iespējams ka vēlies atbrīvoties no savas vecās automašīnas, tad varu par samērā lētu naudu sabildēt un varēsiet ielikt bildes kādā no sludinājumu portāliem un pardot savu auto daudz vieglāk! Foršu fotosesiju varat arī uzdāvināt saviem draugiem, ģimenei, paziņām dzimšanas dienā, tā tik būtu forša dāvana!

Protams arī varu safotogrāfēt kaut ko kas nav norādīts cenu lapā, par šādām lietām varat ar mani sazināties privāti un tad jau kaut ko sarunāsim!

Runājot par cenu lapu, tad visas cenas ir norādītas ar sākumcenu, jo ir jau visādi papildus izdevumi kas nav iereiķināti cenā (transporta izdevumi utt), katram šī cena būs individuāla un tā var mainīties!

Tā kā esmu šo hobiju pārnesis jaunā līmenī pavisam nesen, tad būs nepieciešama Jūsu palīdzība! Pastāstiet par mani saviem draugiem, paziņām vai pat nepazīstamiem cilvēkiem uz ielas! :) Lai viss izdotos cilvēkiem ir jāzina ar ko es nodarbojos!

Šeit būs daži sociālie tīkli, kuros varēsi mani atrast un būšu pateicīgs ja sekosiet man!

Te būs arī dažas fotogrāfijas iedvesmai!

Golden Hour Portrait

Bug

Dog

Uz tikšanos!

Kategorija: Jaunumi | Skatījumu skaits: 1470 | Pievienoja: EndijsG | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Name *:
Email *:
Code *: