Sākums » 2017 » February » 27 » Mans 2016. gada top 10
Ar katru gadu šī top bilžu atlase kļūs aizvien sarežģītāka! Šogad gandrīz sāku veidot top 20, jo uzkrātas tik daudz labas fotogrāfijas, ka daudzas gribās ielikt šajā topā.

Diemžēl ir arī tādas bildes, kas varēja būt iekļautas top 10, bet ne visi vēlas, lai ar viņu bildēm dalos. Šis tops ir tīri mans viedoklis un iespējams ka Jūsu domas atšķirsies un kāda no bildēm, kas patika Jums, šeit nebūs redzama.

Kā jau iepriekš, bildes atrādīšu jauktā secībā, tā tad pirmā nebūs ne viss labākā, ne viss sliktākā.
 

 
1. Ziema un nenormāls aukstums, tā nu pēc sievas ieteikuma iemēģinājām sasaldēt ziepburbuļus. Izskatās jau vienreizēji!
 

2. Ghetto Games festivālu apmeklēju jau trīs gadus un katru reizi cenšos to iemūžināt ar labām bildēm. Katru reizi arī izdodas fotografēt ar citu aprīkojumu, ceru ka šī tendence turpināsies arī 2017.


 
3. Foto uzņemts Kuldīgā, kādā pavecā mājā, ļoti patika šī retro stila bilde un ja zinātu vairāk tādu vietu, tad noteikti ar būtu vairāk ko parādīt.
 

 
4. Pēc remonta istabā nevarēju neuztaisīt šo lielisko bildi, kas ļoti piemērota bērniem. :)
 

 
5. Biju lielā sajūsmā par šo bildi, vienīgais gaišais cālītis starp tumšajiem, pa vidu un perfektā apgaismojumā. Tādus kadrus var noķert tikai Lieldienās!
 

 
6. Dienā, kad tapa šīs foto, vēlējos pamēģināt uztaisīt portretus, kur meitene guļ uz zemes un tiek fotografēts no augšas, biju iepriekš daudz tāda veida bildes redzējis un vēlējos to pamēģināt. Šis ir labākais foto no tās dienas.


 
7. Saulriets + HDR. Man ļoti patīk veidot šāda veida HDR fotogrāfijas un šis foto kas sakombinēts no 7 fotogrāfijām ir viens no labākajiem HDR darbiem kas man izdevies, līdz šim.


 
8. Par šo foto liels paldies Renāram kas parūpējās par lielisko fonu un papildus zibspuldzi, kā arī Madarai, kura uzdrošinājās pieņemt manu izaicinājumu - gala rezultāts nevainojams.


 
9. Šis ir skatiens ko neviena nevar atkārtot. Par foto paldies Annijai.


 
10. Noslēgumā foto no Jūrmalas, portrets saulrietā ar skaistu fonu. Par foto paldies Monikai.

Apskati visas bildes oriģinālā izmērā manā Flickr kontā.

Tāds nu bija mans 2016. gads. Ja vēlies nokļūt mana 2017. gada topā, tad piesakies uz fotosesiju, iesaki kādu lielisku ideju un es to palīdzēšu realizēt!

2017. gadā ceru iegādāties ND filtru, lai varu izmēģināt ko jaunu, bet tad jau redzēsim. Šobrīd jau ir tapusi bilde, kas pavisam noteikti iekļūs manā 2017 gada topā, bet par to Jūs uzzināsiet nākamgad!

Uz sabildēšanos! ;)
 
Kategorija: Cits | Skatījumu skaits: 1725 | Pievienoja: EndijsG | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Name *:
Email *:
Code *: