Sākums » 2015 » May » 21 » Profesionāla atmiņas karte Lexar
Šodien esmu savā pastkastītē sagaidījis nesen pasūtīto Lexar Profesional 600x 32 GB SD karti. Pasūtīju to pirms aptuveni 5 dienām no ebay un jau ir klāt! Ar ko tad šī karte atšķiras no citām? Ar to ka ar šo karti varēšu bildes ierakstīt daudz ātrāk kā ar to karti kas man nāca līdz pērkot kameru! Uz iepakojuma gan rakstīts ka karte ir 90 MB/s protams tas nav melots, bet tas ir ātrums ar kādu bildes var pārsūtīt no kartes uz PC jeb lasīšanas ātrums, interesanti ir tas ka kartes iepakojuma otrā pusē ir rakstīts ar maziem burtiem ka rakstīšanas ātrums ir 45 MB/s un šis ātrums nav norādīts nekur citur, ne pērkot karti ne arī viņu mājaslapā. Lai arī izklausās ka tas ir slikti, jo rakstīšanas ātrums ir divas reizes mazāks par lasīšanas ātrumu, bet manai kamerai Canon 70D, kura spējīga ierakstīt 7 kadrus sekundē ar to pilnīgi pietiek, jo nesen atradu YouTubē veiktspējas testu, kurā tika notestētā šī un Sandisk karte kura spēj ierakstīt ar 95 MB/s un atšķirība uz manu kameru nav nekāda, ar abām ir iespējams uzņemt 24 kadrus līdz buferis sāk nobremzēt līdz pat 1 - 2 kadriem sekundē! Domāju ka ar 24 kadru sēriju pietiks gan sportam gan arī fotogrāfējot dzīvniekus!

Tad nu esmu tagad gatavs gan fotogrāfēt kāzas, gan arī doties divu vai pat trīs dienu ceļojumā, kura laikā nevaru piekļūt savam PC lai pārkopētu bildes! Pietiks protams arī sporta pasākumiem un video uzņemšanai, kur parasti aiziet ļoti daudz gigabaiti!

Kategorija: Jaunumi | Skatījumu skaits: 1319 | Pievienoja: EndijsG | Atslēgvārdi: sd, Lexar, Professional, canon 70D | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Name *:
Email *:
Code *: