Sākums » 2016 » February » 20 » Mans 2015. gada top 10
Protams katram ir sava gaume un savs viedoklis par to, kuras tad ir labas un kuras ne tik labas fotogrāfijas. Šis top 10 ir sastādīts pēc manas gaumes un šīs bildes bija ļoti grūti izvēlēties, jo gada gaitā ir tapušas ļoti skaistas fotogrāfijas.

Šajā topā esmu iekļāvis vienu bildi arī no vecās kameras kas man bija kādu laiku un esmu ielicis gan portretus gan arī dabas skatus, tā kā būs patīkami skatīties daudziem.
Visas bildes pieejamas manā Flickr kontā un tur tās var apskatīt pilnā izšķirtspējā.

Tad nu sāksim apskatīt manas pagājušā gada labākās fotogrāfijas. Fotogrāfijas nav sagrupētas pēc labākajām, bet gan hronoloģiskā secībā, sākot ar vecāko.



Bumblebee II

1. fotogrāfija uzņemta ar kameru, kuru biju aizņēmies. Esmu ļoti priecīgs ka izdevās notvert šo mirkli, kad bite devās projām.

Perfect Sunset Portrait

Portrets uz mola, saulrieta laikā. Ļoti iepatikās šī fotogrāfija. Paldies Laurai par lielisko portretu!

Colorful Sunset

Saulriets Džūkstē. Izskatās kā sprādziens mežā.

Landscape in Latvia

Devos uz fotosesiju un pa ceļam ieraudzīju šādu skatu. Saulriets, šoseja, veca ēka un skaisti mākoņi. Kas var būt labāks.

Star rain

Bieži vien fotografējot kāzas var nonākt īstajā vietā un īstajā laikā, lai uzņemtu foto kas paliks atmiņā uz ilgu laiku. Jūs teiksiet, debesis var nofotografēt jebkurā vietā? Tā viss nav, jo zvaigznes lielpilsētās nav redzamas tik skaidri, kā laukos. Veiksmīgi bija arī fakts, ka varēju uzkāpt uz viesu mājas jumta un tas ka tajā nakti bija vērojams zvaigžņu lietus!

Ventspils Stadium

Šī bilde ir visai vienkārša, bet viss ģeniālais ir vienkāršs! Iepatikās mākoņi un lieliskais kontrasts.

Cold Autumn Day

Šī ir tā fotogrāfija, kuru es uzskatu par 2015. gada Nr.1 foto! Arī Flickr vietnē šis foto ir viss augstāk novērtētais no manām vairāk kā 600 augšupielādētajām fotogrāfijām!

Christmas Girls

Gaismas avots, Ziemassvētku lampiņas. Ļoti patīk šīs portrets. Paldies Kristiānai!

Little Train II

Foto no piejūras parka, Ventspilī. Izrotātais mazbānītis par godu bānīša svētkiem!

Frozen

Pēdējā fotogrāfija, kura ir otrā viss augstāk vērtētā fotogrāfija manā Flicker kontā.

Ceru ka Jums šīs fotogrāfijas patīk tik pat ļoti cik man!
Nākamgad gaidiet 2016. gada topu.

Uz tikšanos! :)
Kategorija: Cits | Skatījumu skaits: 1749 | Pievienoja: EndijsG | Atslēgvārdi: ziema, portrets, daba, foto, Cilvēki, vasara | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Name *:
Email *:
Code *: