Sākums » 2015 » August » 17 » Zvaigžņu fotogrāfēšana

Līdz šim biju fotografējis gandrīz visu: kukaiņus (makro), puķītes, dabu, saulrietus, cilvēkus (pēdējā laikā šī ir mana lielākā aizraušanās), auto, mēnesi, dzīvniekus, pasākumus, kāzas, sportu utt. Līdz pat šim brīdim man nebija bijusi iespēja izmēģināt nofotografēt zvaigznes jo nebija piemērota tehnika un arī neizdevās īstajā laikā būt īstajā vietā, bet pa visam nesen biju fotografēt kāzas un tā nu sanāca ka biju tur visu nakti un tas bija laukos.

Pilsētā zvaigznes nevar nofotografēt, tāpēc šī bija lieliska iespēja to izdarīt un pats labākais ka šajā naktī (no 13. - 14. augusta) tieši bija vērojams zvaigžņu lietus. Tad nu izmantoju iespēju uzkāpt uz viesu mājas jumta un darīju to ko iepriekš nebija izdevies piepildīt.

Žēl vien tas ka neizdevās iekļaut bildē kādu objektu, kas atrodas uz zemes, bet tas nebija iespējams jo man nebija platleņķa objektīvs un man traucēja netālu esošās laternas!

Bildi varat apskatīt arī šeit un šeit.

Nu tagad tikai vēl neesmu fotografējis zem ūdens un no lidmašīnas vai gaisa balona, lai gan nedomāju ka tuvākajā nākotnē ko tādu darīšu!
 
Kategorija: Fotosesija | Skatījumu skaits: 1700 | Pievienoja: EndijsG | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Name *:
Email *:
Code *: