Sākums » 2018 » February » 9 » Mans 2017. gada top 10

Pienācis laiks nākamajai manai foto izlasei no pagājušā gada! Šogad gan ir vairāk portretu un kā vienmēr, šis tops tiek veidots tikai un vienīgi pēc manas gaumes. Iespējams, ka Jums vairāk patiksies citas manas fotogrāfijas no 2017. gada, bet es esmu atlasījis šīs.

  1. Foto uzņemts pašā gada sākumā. Devāmies ar Lauru uz Ventspils vilcienu staciju un uzņēmām šādu foto. Ļoti patīk izpludināti vagoni fonā, gaisma un skaties. Uzņemot šo foto uzreiz zināju, ka es to iekļaušu šī gada topā.

  1. Foto uzņemts 4. februārī. Ārā bija diezgan auksts, tā kā paldies Laumai un Kristiānai par uzdrīkstēšanos fotografēties kleitiņās, mežā! Foto iznāca kā plānots!

  1. Daudzi domās, ka iesaistīts PhotoShops, bet tā nemaz nav. Gaismas efekts uz laternas panākts dabīgā veidā. Ļoti patīk šis foto un domāju, ka šis ir arī 2017. gada labākais foto!

  1. Šeit nolēmu iemēģināt savas prasmes ielu fotogrāfijā. Pirms devos uz šo eksperimentālo fotosesiju, īsti nezināju ko vēlos panākt, bet atgriežoties no tās, jau bija skaidrs ka vēlamais ir sasniegts ar šo foto! Paldies Ievai par feino foto!

  1. Ļoti silta maija diena, tikko uzplaukuši ziediņi un nolēmu nofotografēt savu sievu ar plikiem pleciem pie atplaukuša koka. Ļoti patīk, kā viss šai foto izskatās, kā nākas.

  1. Nedēļu vēlāk, saulīte turpināja sildīt un uzņēmu šo skaisto foto, kur mana meita rotaļājās ar ziediņiem. Lieliski, kā gaisma atstarojās pret ziediem un izgaismo seju.

  1. Jūlijs un pienācis laiks Ghetto Games. Diemžēl visus sportistus nepazīstu pēc vārdiem, mans uzdevums ir vairāk safotografēt viņus. Te nu notvēru lielisku mirkli ar platu leņķi.

  1. Foto no kāzu dienas. Šoreiz topā nonākuši arī superīgie vedēji. Šī bija lieliska diena visā garumā ar neaizmirstamiem piedzīvojumiem un izbraucieniem.

  1. Topā atgriežas Kristiāna, ko lai saka, viņai vienkārši tas labi padodas. Šoreiz rudenīgs portrets tik pat rudenīgā alejā.

  1. Pēdējais foto no šīs izlases. Atgriežamies sākumā, tā pat kā pirmais portrets, arī šis foto uzņemts Ventspils stacijā. Zilajā stundā fotografēju pirmo reizi un jāsaka, ka man ļoti patika!

Interesentus aicinu apskatīt iepriekšējā gada topus – šeit: 2015, 2016, kā arī šī gada izlasi manā Flickr kontā.

Tā pat kā pagājušā gada ierakstā, arī šogad teikšu to pašu – man jau ir viens foto, kas nonāks 2018. gada topā.

Nepiemirstiet sekot manam Instagram kontam un Facebook lapai! Šogad vēl piedāvāšu daudz bezmaksas fotosesiju, jo redzu, ka tas piesaista vairāk cilvēkus. Ja nesekosiet man sociālajos tīklos, tad arī palaidīsiet garām iespēju piedalīties bezmaksas fotosesijā.

Lai Jums izdevies 2018. gads un uz tikšanos!

Kategorija: Cits | Skatījumu skaits: 1681 | Pievienoja: EndijsG | Atslēgvārdi: izlase, foto, TOPs, portreti, top foto | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Name *:
Email *:
Code *: