Sākums » 2019 » March » 9 » Mans 2018. gada top 10
Pienācis laiks ceturtajam top 10, šoreiz šī izlase ir veidota no manām 2018. gada fotogrāfijām. Kā vienmēr, esmu atlasījis pēc savas gaumes 10 labākos attēlus, kas man pašam viss vairāk ir iepatikušies! Katram tomēr ir sava gaume un par to es nestrīdos, bet man tieši šīs fotogrāfijas ir aizķērušās sirdī viss vairāk! Tā pat kā pagājušo gad, arī šogad tie pārsvarā ir portreti. Bildes atrādīšu jauktā secībā un pāris vārdos arī pastāstīšu par katru no tām. Ceru ka tā pat kā man, arī Jums tās patiks!

Foggy Winter Night

Pirmais foto uzņemts ziemā, atceros ka braucu mājās no darba un redzēju šo fantastisko miglu un bija vēl arī fantastiski mākoņi saulrietā, bet mana mašīna bija servisā un es dabūju iet ar kājām pēc mašīnas un tad steidzos līdz šim vientuļajam kokam, bet tad jau saule bija norietējusi un sanāca tāds siluets zilajā stundā, kas pat sanāca labāk, kā sākumā bija iecerēts! Esmu ļoti priecīgs par šo kadru un pavisam noteikti bija tās steigas vērts!
 

Ballerina

Šeit jāsaka milzīgu paldies Jurim Presņikovam, par iespēju fotografēt viņa studijā ar profesionālu studijas apgaismojumu un modelei / balerīnai Sofijai Grinvaldei. par fantastiski izpildītu lēcienu! Stundas darbs PhotoShopā un sanāca šāds skaists foto, kuram otra līdzīga nav! Noteikti top 3 no maniem 2018. gada foto!

In the woods

Fotogrāfija uzņemta mežā ar domu uz nedaudz seksīgāku portretu. Liels paldies Dārtai Miezei par uzdrošināšanos uz manis piedāvāto bezmaksas fotosesiju. Trāpījām uz ļoti piemērotu laiku, kad saulrieta gaisma krīt uz kokiem fonā un atradām arī ideālu vietu ar nolūzušu koku! 

Portrait

Foto kas palika manā atmiņā no fotosesijas ar 4 meitenēm! Paldies par foto Līgai Špicerei! Pie Jūras saulriets, akmeņi, lielisks smaids, ko vairāk vajag, lai fotogrāfija būtu izdevusies! Retā bilde, kur izmantoju mākslīgo apgaismojumu, jeb zibspuldzi. Parasti tā nedaru, bet šoreiz bija tieši laikā.

Cloud

Šis foto ir mans 2018. gada absolūts favorīts! Par foto paldies Agnesei Grinbergai! Viens no daudzajiem foto, kas uzņemts no foto plenēra, 2018. gada augustā.  Plenēru organizēja Monta Blāze - Pētersone un Baiba Stepanova. Šogad noteikti varat gaidīt vēl daudz labu foto no plenēra!

Run

Te arī otrs foto no tā paša foto plenēra. Foto no melnās fotosesijas! Šoreiz gan nenosaukšu kā sauc katru meiteni, jo diemžēl visām neatceros vārdus. Šis ir retais foto, kurā izmantoju nestandarta malu attiecību 21:9, parasti to daru uz panorāmām ar ainavu, bet domāju, ka šoreiz tas iederas. Šeit protams ir galvenais emocijas! Foto uzņemts Užavā netālu no bākas!

Portrait at the wall

Let's do something WILD? Dabīgā gaismā un ar piemērota stila apģērbu pie tam piemērota fona. Šo foto es liktu uz kāda mūzikas albuma vāka! Par foto paldies Līgai Vecmanei! Portrets uzņemts ar platleņķa objektīvu, parasti tādu tehniku neizmanto uz cilvēkiem, bet man likumi nav rakstīti un foto izskatās lieliski!

Stars

Esmu sajūsmā par šo foto ar zvaigznēm! Iepriekš man nebija iespēja uzņemt tādus foto ar tik augstu kvalitāti, jo nebija piemērotas foto tehnikas. Tagad esmu pie tādas ticis un pavērās iespēja uzņemt šādu foto ar divreiz augstāku kvalitāti, kā tas bija iepriekš. Foto uzņemts 2018. gada 16. septembrī un ja var ticēt kamerā iestatītajam laikam, tad tas noticis pirms pieciem no rīta! Foto uzņemts netālu no Kuldīgas. Sākumā bija doma tikai par zvaigznēm, bet man ļoti paveicās, ka tai laikā garām brauca kāds auto, kas izgaismoja ceļu un visus kokus, šādā veidā padarot šo foto daudz iespaidīgāku! Tā tiešām ir veiksme, ka pa šo kluso šoseju tik agrā rītā kāds brauca! Diezgan pamatīgi atsalu, bet foto ir tā vērts un ja vajadzētu, tad pavisam noteikti to atkārtotu! Piedzīvojums paliks atmiņā uz ilgu laiku!

Mother & daughter

Nav lielākas mīlestības, par mātes un meitas! Šoreiz izvēlējos Zūru muižas aleju rudenī, lai notveru šo skaistumu! Par foto paldies Līgai Kondratjevai un viņas meitai Enijai Štraubei.

Firework

 

Un pēdējā, bet ne sliktākā bilde uzņemta protams 2018. gada 18. novembrī Rīgā ar iespaidīgu un košu salūtu. Foto tika arī simtiem cilvēku, lai gan es neskaitīju, bet izskatās daudz! Ļoti paveicās, ka tiku pieklājīgā vietā ar statīvu, lai iemūžinātu šo notikumu.


Tāds lūk bija mans 2018. gads. Šis ir jau ceturtais top 10 ko veidoju un domāju ka nākamgad izveidošu arī kādu īpašu topu pa visiem iepriekšējiem gadiem kopā.
Ja vēlies, vari arī atskatīties uz iepriekšējiem topiem: 2015, 2016, 2017.

Neaizmirsti man piesekot Instagramā un arī apmeklē manu Facebook lapu!

Cerams Jums patika tik pat ļoti cik man!

Līdz nākamai reizei! ;)

Kategorija: Jaunumi | Skatījumu skaits: 1865 | Pievienoja: EndijsG | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Name *:
Email *:
Code *: